Ovikóstoló

ÚGY MINT AZ OVIBAN! – közösségbe szoktató programunk célja, hogy gyermekedet felkészítsük a közösségi életre. Az Ovikóstoló csoportba várjuk azokat a gyermekeket, akik már elmúltak 2 évesek és hamarosan óvodába fognak járni, vagy most kezdték az óvodát. A foglalkozások kis csoportban zajlanak (maximum 5-8 fő), és minden alkalommal 3 féle tevékenységet végzünk a gyermekekkel. A program része egy mondókázós-éneklős rész, amely a beszédkészséget fejleszti, egy nagymozgásos tornafoglalkozás, amely a mozgásfejlődést segíti, és végül egy vizuális tevékenység, pl. gyurmázás, színezés, ragasztás, kézműveskedés, amely a finommotorika fejlődését segíti.

A foglalkozások minden hónapban más-más téma köré épülnek, figyelembe véve az óvodai éves tematikát, természetesen az egyes témakörök feldolgozásában összhangra törekszünk, mind a mozgásos tevékenységekben, mind a kézműves foglalkozásokon.

A program időpontja: Szerdánként  17-18 óráig

Az első alkalmakkor a szülői részvétel ajánlott, de természetesen van rá lehetőség, hogy a későbbiekben a gyermekek ezt az órát már a teremben szülők nélkül töltsék.

ÁRJEGYZÉK

A foglalkozásokon max.8 gyermek vehet részt szülővel, vagy kísérővel!

Bérlet díja: 14.000 ft/ 4 alkalom (A kisérő részvétele díjtalan!)

Minden alkalom után AJÁNDÉK! Ingyenes játszóház használat 15 percen át!

Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges, a 70/334-8482-es telefonszámon, vagy a csipicsupi.mesemuhely@gmail.com email címen!

Szeretettel várunk Téged és Anyát, hogy most ezt az órát csak ketten töltsétek el!:

A foglalkozás vezetője: Pintér-Csupor Andrea óvodapedagógus, intézményvezető