Házirend

Kedves Szülők és gyerekek!

Ezen házirend azt a célt szolgálja, hogy minden gyermek és kísérője a Csipi Csu-Pi Meseműhely&Játszóházban töltött időt kellemesen és biztonságosan töltse, betartva a jelen házirend rendelkezéseit. A játszóházban való belépéssel a Házirend életbe lép. A látogató felnőttek, illetve gyermekek a belépőjegy megváltásával minden külön cselekmény nélkül tudomásul veszik a jelen Házirend valamennyi rendelkezését és kötelezettséget vállalnak annak maradéktalan betartására.

Ki lehet a vendégünk?

A játszóházban 0–10 éves korig fogadunk gyermekeket, akik kizárólag felnőtt/szülői felügyelettel léphetnek be és használhatják az ottani játékokat. A játék megkezdése előtt minden esetben regisztrálni kell. A kísérő személy felelősséget vállal, hogy a felügyeletére bízott gyermek egészséges, fertőző betegsége nincsen. Kérjük, belépés előtt győződjön meg arról, gyermeke egészséges! 6 éves kor alatt maximum 5 gyermek tartózkodhat a játszóházunkban.

Felelősségvállalás

A játszóházban csak és kizárólagosan a kísérő személy/szülő felel a gyermek testi épségéért, a játékokat minden esetben a gyermek csak a szülő megítélése alapján, annak felelősségére használhatja. A játszóházban történt személyi sérülés esetén a játszóház kifejezetten kizárja a felelősségét.

Belépőjegyek (karszalag)

A játszóház használatát a vonalkódos karszalag felhelyezésével kezdhetik, melyet a pénztárban elhelyezett mindenkori árjegyzék alapján fizetnek meg az itt eltöltött idő után. A megváltott belépőjegy-karszalag egyszeri belépésre jogosít és másra át nem ruházható.

Öltözet a játszóházban

Esetleges sérülések okozása miatt, illetőleg higiéniai okokból a játszóházban tilos utcai cipőben, papucsban vagy váltócipőben játszani! Ezek használatát nem tudjuk elfogadni, ezért kérjük, hozzanak magukkal vastag, csúszásgátlós zoknit. Nyakláncot és egyéb sérülést okozó ékszert a szülőknek le kell venniük gyermekeikről a játék megkezdése előtt. A szülő feladata, hogy kényelmes, mozgást elősegítő, napi hőmérsékletnek megfelelő öltözetben legyen a gyermekük. A kislányok esetében a hosszú hajat minden esetben kérjük összefogni az élményszerűbb játék érdekében!

Játékok használata

Kérjük a szülőket, hogy a gyermeküket csak egy fő kísérje a játékoknál. A játékokat, berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen, a játszóházban kifüggesztett szabályok feliratai, valamint animátoraink magyarázatai alapján használják. Az esetleges meghibásodásokat, kérjük, azonnal jelezzék. A csúszdáról leugrani, visszafelé mászni balesetveszélyes és tilos! A játékokra bármilyen tárgyat felvinni tilos! Elsősegélydoboz a recepción található. A labdatengerben a kislabdákkal csak a hálón belül lehet játszani! A játékpolcokról elhozott játékokat helyezzék vissza a helyükre. A babasarokban található tárgyakat ne vigyék a játszóház területére.

A szabályok be nem tartása

A játszóház házirendjét, valamint az abban található szabályok be nem tartását az elfogadhatatlan magatartás (durvaság, verekedés, veszekedés, veszélyeztetés) a játszóházból való elküldést, kitiltást von maga után a belépőjegy visszatérítése nélkül. A felszólításra a játszóház dolgozója az illetékes.

Kártérítés, egyéb szankciók

A berendezésben keletkezett kárt és hiányt köteles annak okozója megtéríteni. Ennek mértéke a sérülést szenvedett tárgy piaci értéke. Szándékos rongálás rendőrségi feljelentést von maga után.

Behozható tárgyak

A játszóházban csakis kicsi női, illetve férfi kézitáska hozható be, bárminemű más méretű csomagot, játékot a zárható szekrényekben kell hagyni. Éles, hegyes és üvegtárgyakat megőrzésre a pénztárban le kell adniuk. Őrzés nélkül hagyott értéktárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A játszóházba bevitt magántárgyakban keletkezett kár és hiány estén a játszóház kifejezetten kizárja a felelősségét. Babakocsit csak a lépcsőfeljáró aljáig lehet betolni, a játéktérbe felhozni nem lehet.

Szekrények használata

A szekrényekben csak a személyes szükségletet biztosító szokványos használati tárgyak és ruhadarabok helyezhetők el. Az öltözőszekrényekben elhelyezett értékes tárgyakért, szemüvegekért, ruhákért és egyéb bármely vagyontárgyért a játszóház semmilyen felelősséget nem vállal, így a szekrények esetleges feltöréséből keletkező károkért sem.

Étkezés a játszóházban

Higiéniai okokból és különböző fertőzések elkerülése érdekében a játszóházba tilos behozni bárminemű ételt és italt. A játszóház büféjében megvásárolható termékeket biztosítunk. A játszóházban vásárolt termékeket csak a kijelölt helyen fogyaszthatják el!

Fotók, videók készítése

A játszóház területén fotók és videók készítése TILOS!

Tisztaság és rend

A játszóházban a tisztaság és rend megtartása közös érdekünk és feladatunk. Kérjük a kísérő/szülőket, figyelmeztessék erre gyermekeiket is! Kérjük a zsebkendőket és egyéb szemetet a játszóház területén elhelyezett gyűjtőedényekbe dobni!

Bármilyen problémát észlelnek, vagy tapasztalnak, kérjük, hogy azonnal jelezzék a játszóház dolgozóinak. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!