Léleklenyomat

Mi is az a Léleklenyomat?

2021 tavaszán az én Drága Feleségem, (Pintér-Csupor Andrea) – a COVID 19 lezárása idején – írt egy könyvet, melyben kitalált szereplők segítségével elmesél egy történetet, az élete során szerzett tapasztalataival. A könyvben rálelhetsz, a téged is  SZERETŐ JÓISTEN, életünkre gyakorolt hatásaira. Melyekkel lenyomatot képezünk az Ő általa teremtett világunkban.

Könyvbemutatónk az alkalomhoz illően sikerült, a megjelenteknek köszönjük a támogatásukat.

A könyv megvásárolható, személyesen vagy postai úton az alábbiak szerint:

Személyes vásárlás:

Celldömölk, Sági u. 41. utcafronti épület emeletén található Csipi Csu-Pi meseműhely&Játszóház nyitvatartási idejében személyes átvétellel megvásárolható a Léleleklenyomat című könyvünk 3.490.- Ft bruttó egységáron. Fizetési lehetőségként kézpénzben vagy bankkártyával is fizethetnek kedves vevőink.

Nyitvatartásunk: hétfő – szünnap, kedd-szombat 13-19 óra, vasárnap 15-19 óra között vagyunk nyitva.

Postai úton történő vásárlás:

Megrendelhető a kötet postai úton a következő módozatokban. Megrendelést e-mailben a csipicsupi.mesemuhely@gmail.com címen adhatja le, vagy telefonon a 0670/334-8482-es telefonszámon. Megrendeléskor kérnénk az alábbi adatokat:

név, számlázási cím, posta cím (ha eltér a számlázástól), adószám (magánszemélyek esetében nem kötelező), vásárolni szándékozott darabszám.

Kötet ára: 3.490.- Ft – ÁFÁval együtt

– postaköltség előre fizetés esetén: 1940.- Ft

– postaköltség utánvét esetén:  2520.- Ft

  • A postai díjakat a mindenkori Magyar Posta díjszabása alapján kalkuláljuk.

Várjuk megtisztelő megrendelésüket!!!