Foglalkozások

Agymozgató izgő-mozgó foglalkozás

A komplex mozgás nagy hatással van az idegrendszer érésére, ezáltal fejleszti a gyermekek fejlődését. A foglalkozásokon hangsúlyt fektetünk a testközépvonal átlépésére irányuló és keresztkoordinációs gyakorlatokra, ami segíti a jobb és bal agyfélteke együttműködését.

Kezdjük együtt az iskolát

1. osztályosok részére

Sok játékkal, vidámsággal készülünk a tudás birodalmába, és ezen keresztül betekintünk majd, az olvasás- számolás- írás rejtelmeibe.Letye-Petye-Lepetye

Mikor lehet szükség logopédus segítségére?

Iskola előkészítő

Zenés iskola-előkészítő foglalkozás nagycsoportosok számára.  
Az iskolakezdés hatalmas kihívás egy kisgyermeknek. A jövő szempontjából nem mindegy, hogy hogyan vesszük az akadályokat: könnyedén vagy kudarcokkal tűzdelve.

„Kézenfogva” tanoda

Nehezen megy az olvasás? Gyakran összecseréled a betűket? Rendezetlen az írásképed? Kerülöd a könnyebb matek példákat is? Akkor itt a helyed nálunk! Segítünk és bátrabb, ügyesebb leszel! 

Ovikóstoló

Az Ovikóstoló csoportba várjuk azokat a gyermekeket, akik már elmúltak 2 évesek és hamarosan óvodába fognak járni, vagy most kezdték az óvodát. A foglalkozások kis csoportban zajlanak (maximum 5 fő), és minden alkalommal 3 féle tevékenységet végzünk a gyermekekkel.

Kérdezd meg újra!”

2. osztályosok részére

A tavalyi év sok előre nem várt nehézséget hozott. Az otthoni tanulás során lehetséges, hogy nem tudtál mindent megkérdezni a tanító nénitől, amit szerettél volna, játékos formában együtt gyakoroljuk kicsit az olvasást, számolást, nyelvtant.

TSMT torna

A TSMT terápia az idegrendszer éretlenségéből fakadó tünetek kezelésére kidolgozott terápiás eljárás.

Játszóházunkban egyenlőre kirárólag egyéni fejlesztésre van lehetőség.