Foglalkozások

Alapozó  mozgásfejlesztés

Komplex, mozgásfejlesztésen alapuló, idegrendszeri érést elősegítő foglalkozás, mely során újra végigvezetjük az ép intellektussal, és ép mozgásszervvel rendelkező gyermeket korai mozgásfejlődésén, lehetőséget adva az agynak a hiányosságok pótlására, az idegpályák közti új kapcsolatok kiépítésére. Biztosítjuk a megfelelő mennyiségű és minőségű ingerületet az agy éretlen területein.

Kezdjük együtt az iskolát

1. osztályosok részére

Sok játékkal, vidámsággal készülünk a tudás birodalmába, és ezen keresztül betekintünk majd, az olvasás- számolás- írás rejtelmeibe.Letye-Petye-Lepetye

Mikor lehet szükség logopédus segítségére?

Iránytű

Mesezenés iskola-előkészítő foglalkozás nagycsoportosok számára.  
Az iskolakezdés hatalmas kihívás egy kisgyermeknek. A jövő szempontjából nem mindegy, hogy hogyan vesszük az akadályokat: könnyedén vagy kudarcokkal tűzdelve.

„Kézenfogva” tanoda

Nehezen megy az olvasás? Gyakran összecseréled a betűket? Rendezetlen az írásképed? Kerülöd a könnyebb matek példákat is? Akkor itt a helyed nálunk! Segítünk és bátrabb, ügyesebb leszel! 

Tapicskoló

Érzékszervfejlesztő kreatív csoportunkban a gyermekek elmélyülhetnek az alkotásban, felfedezhetik a színek és a tapintás világát, felszabadultan, szabadon maszatolhatnak, pacsmagolhatnak.

Kérdezd meg újra!”

2. osztályosok részére

A tavalyi év sok előre nem várt nehézséget hozott. Az otthoni tanulás során lehetséges, hogy nem tudtál mindent megkérdezni a tanító nénitől, amit szerettél volna, játékos formában együtt gyakoroljuk kicsit az olvasást, számolást, nyelvtant.