Rólunk

„Ha mások segítésére van az, amivel rendelkezem, a feladatom azt továbbadni.”

(Bagdi Bella)

A Csipi Csu-pi Meseműhely & Játszóház-at feleségemmel 2020-ban megálmodtuk, és álmainkat meg is valósítottuk Celldömölk szívében, egy színvonalas, modern környezetben, ahol Kollégáinkkal a hozzánk forduló családoknak igyekszünk segítő kezet, és egy új lehetőséget nyújtani a kikapcsolódásra.

Szeretnénk megismerni a bennünk megbízó gyerekeket, hogy azt adhassuk nekik, amitől a legjobban fejlődhetnek, kiemelve azt, amiben a legjobbak. Szeretnénk magunk körül kiegyensúlyozott, boldog, és magukból a legjobb teljesítményt kihozni tudó, örömteli, vidám gyermekeket, és családokat látni.

Hála legyen érte a Teremtőnek, Celldömölk városának, a hely tulajdonosának, hogy bizalmat szavazott nekünk, és mindazoknak akik ebben nekünk segítkeztek, és lehetővé tették, hogy ez a fejlesztő játszóház kinyithassa kapuit a gyermekek előtt!

,,Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni, és meglátja, milyen sokan odaállnak mellé.”

(Böjte Csaba)

Tanulni szeretnénk a nálunk megforduló gyerekektől: nyitottságot, tréfát, játékot, rugalmasságot. Bízva benne, tanulunk a szülőktől: bizalmat, erőt, türelmet. Köszönjük, hogy bíznak bennünk, és ezzel újabb és újabb tapasztalatok felé, új tudások megszerzésére ösztönöznek minket is. A legfontosabb célunk, hogy nálunk mindenki jól érezze magát!

A Csipi Csu-pi Meseműhely & Játszóház szakemberei, különböző területeken és korosztályokkal szerzett sokrétű tapasztalatuk révén, számos képességfejlesztő foglalkozással, szabadidős programokkal várják a celldömölki és környéken élő gyermekeket és szüleiket. Az ide érkezők barátságos környezetben, kiscsoportos foglalkozásokon, szülinapi zsúrokon való részvételt, illetve játszóházhasználatot vehetnek igénybe.

S mindeközben ha gyermeke megszomjazik mi gondoskodunk róla frissítő italokkal, ahogyan szüleikről is, egy finom csésze kávé, vagy tea elfogyasztásának lehetőségével!

Kedves Gyerekek!

Itt a Játszóházban, színes játékok, légvár, bölcsis-sarok, játék-szimulátorok, mászófal és labirintus – csak RÁTOK vár!

LÉGY TE AZ ŐSERDŐ HŐSE!!!

Gyertek el, tapasztaljátok meg, s hozzátok magatokkal a barátaitokat is!

Mi örömmel várunk Benneteket:
Pintér Imre, Pintér-Csupor Andrea és csapatunk