Funglish!

A foglalkozást Varga Marietta angol nyelvtanár, kisgyermek nevelő tartja.

Hétindító angolóra gyermekek számára, egyéni és csoportos formában.

Hisszük, ha minél előbb ismerkedik meg a gyermek az idegen nyelvvel, annál hatékonyabban tudja azt elsajátítani. Varga Marietta által tartott foglalkozásainkon megteremtjük a 100%-os angol környezetet a gyermekek számára. Óráink nem a Magyarországon elterjedt, írásbeli készségeket előtérbe helyező nyelvtanítási és tanulási módot követik, hanem a játszva tanulást vegyítik azzal a módszertannal, amellyel anyanyelvünket is elsajátítjuk.

Célunk, hogy a gyermekek, aktív bevonásukkal, az életkori sajátosságaiknak megfelelően, dalokkal és mondókákkal megfűszerezve szinte észrevétlenül sajátítsák el a nyelvet. Előtérbe helyezzük a testnyelv használatát és a szövegkörnyezetből, képekből való idegen nyelv megértést óráinkon, ami mellé a hallás utáni többszörös ismétlés párosul.

A csoport létszáma maximum 10 fő a ‘Babies’ csoport kivételével, ahol gyermekek szülői kísérettel vesznek részt (max. 5 gyermek).

Babies csoport: 1-3 éves gyermekek (szülői kísérettel)
Munchkins csoport: óvodás gyermekek (3/4-6)
Kiddoes csoport: kisiskolás gyermekek (6-8/9)
Juniors csoport: általános iskolás gyermekek (9-12)

Az angol órák ára:

– egyéni: 6.000.- Ft/fő/alkalom

– csoportos 4.000.- Ft/fő/alkalom

Az angol foglalkozásokra heti rendszerességgel (előreláthatólag hétfőn délutánonként) kerülne sor az igényeknek és a jelentkezők számának megfelelően. A foglalkozások időtartama max. 45 perc, amely mellé ajándék 15 perc játszóház használat kapcsolódik.

A foglalkozásokon a csoport létszáma korlátozott, ezért előzetes bejelentkezés szükséges a következő e-mail-címen: csipicsupi.mesemuhely@gmail.com vagy az alábbi telefonszámon: 06-70/334-8482.