Dzsungeltorna

A DZSUNGEL mozgásfejlesztő torna egy olyan 45 perces, örömteli foglalkozás, ahol gyermekeiteket mozgásos játékokkal, mondókákkal, énekekkel kísérve segítjük mozgásfejlődésükben, a nagy- és finommotorikus mozgásukban egyaránt. A Dzsungeltorna csoportba azokat a gyermekeket várjuk, akik már megtették első lépéseiket. Lehet, hogy még bizonytalanok, esetlenek, lábujjhegyen járnak vagy bátortalanok, de a sok énekes játékkal, mondókával és a csoport motiváló erejével magabiztossá tesszük lépéseiket. A foglalkozáson a gyermekek szüleikkel együtt vesznek részt, együtt mennek végig az akadálypályán; mert a gyermek érzi, hogy ha az anya/apa a közelben van, esetleg még a kezét is megfoghatja, úgy minden sokkal könnyebb.

A foglalkozás felépítése segít, hogy egy visszahúzódó, bátortalan gyermek érdeklődése és figyelme is lehetőleg már a foglalkozás első részében felébredjen.

TORNA foglalkozásaink heti rendszerességgel 1 alkalommal kedden délután 17 órától kezdődnek.

A foglalkozásokon a csoportok létszáma korlátozott, ezért előzetes bejelentkezés szükséges!

Kérlek, jelezd részvételedet e-mailben: csipicsupi.mesemuhely@gmail.com, vagy telefonon: 06-70/334-8482-es telefonszámon.

ÁRJEGYZÉK

Az alkalmakon max. 5 gyermek vehet részt szülővel vagy kísérővel!

Alkalmi jegy ára: 1500 Ft/alkalom

Minden alkalom után AJÁNDÉK! Ingyenes játszóházhasználat 15 percen át!

Az első bemutató alkalomra szeretettel hívlak, 2020. szeptember 15-én nézd meg gyermeked, hogy érzi magát, természetesen ez ingyenes!

Várunk szeretettel minden 1–3 év közötti kis tornászt!

A Dzsungeltornát Pintér-Csupor Andrea óvodapedagógus tartja.