Foglalkozások

Alapozó  mozgásfejlesztés

Komplex, mozgásfejlesztésen alapuló, idegrendszeri érést elősegítő foglalkozás, mely során újra végigvezetjük az ép intellektussal, és ép mozgásszervvel rendelkező gyermeket korai mozgásfejlődésén, lehetőséget adva az agynak a hiányosságok pótlására, az idegpályák közti új kapcsolatok kiépítésére. Biztosítjuk a megfelelő mennyiségű és minőségű ingerületet az agy éretlen területein.

Ovikóstoló

Úgy, mint az oviban! Közösségbe szoktató programunk célja, hogy gyermekedet felkészítsük a közösségi életre. Az Ovikóstoló csoportba várjuk azokat a gyermekeket, akik már elmúltak 2 évesek és hamarosan óvodába fognak járni. A foglalkozások kis csoportban zajlanak.

Letye-Petye-Lepetye

Mikor lehet szükség logopédus segítségére?

Iránytű

Mesezenés iskola-előkészítő foglalkozás nagycsoportosok számára.  
Az iskolakezdés hatalmas kihívás egy kisgyermeknek. A jövő szempontjából nem mindegy, hogy hogyan vesszük az akadályokat: könnyedén vagy kudarcokkal tűzdelve.

„Kézenfogva” tanoda

Nehezen megy az olvasás? Gyakran összecseréled a betűket? Rendezetlen az írásképed? Kerülöd a könnyebb matek példákat is? Akkor itt a helyed nálunk! Segítünk és bátrabb, ügyesebb leszel! 

Tapicskoló

Érzékszervfejlesztő kreatív csoportunkban a gyermekek elmélyülhetnek az alkotásban, felfedezhetik a színek és a tapintás világát, felszabadultan, szabadon maszatolhatnak, pacsmagolhatnak.