Ovikóstoló

ÚGY, MINT AZ OVIBAN! – közösségbe szoktató programunk célja, hogy gyermekedet felkészítsük a közösségi életre. Az Ovikóstoló csoportba várjuk azokat a gyermekeket, akik már elmúltak 2 évesek és hamarosan óvodába fognak járni. A foglalkozások kis csoportban zajlanak (maximum 5 fő), és minden alkalommal háromféle tevékenységet végzünk a gyermekekkel. A program része egy mondókázós-éneklős rész (16–16.30-ig ), amely a beszédkészséget fejleszti, egy nagymozgásos tornafoglalkozás, amely a mozgásfejlődést segíti (16.30–17-ig), és végül egy vizuális tevékenység, pl. gyurmázás, színezés, ragasztás, kézműveskedés, amely a finommotorika fejlődését segíti (17–17.30-ig).

A foglalkozások minden hónapban más-más téma köré épülnek, figyelembe véve az óvodai éves tematikát, természetesen az egyes témakörök feldolgozásában összhangra törekszünk, mind a mozgásos tevékenységekben, mind a kézműves foglalkozásokon.

A program időpontja: szerda 16–18 óráig.

Alkalmanként: 3×30 perc. Az utolsó 30 perc ajándék, ingyenes játszóházhasználat!

Az első alkalmakkor a szülői részvétel ajánlott, de természetesen van rá lehetőség, hogy a későbbiekben a gyermekek ezt a 2 órát már a csoportban, szülők nélkül töltsék.

Ár:
1 alkalom 3.000 Ft.

Az első bemutató alkalomra szeretettel hívlak, 2020. szeptember 16-án (szerdán) nézd meg, gyermeked hogy érzi magát, természetesen ez ingyenes!

Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges a 70/334-8482-es telefonszámon, vagy a csipicsupi.mesemuhely@gmail.com e-mail-címen!

Szeretettel vár: Pintér-Csupor Andrea óvodapedagógus